• Current
jhepa

MRT Concession Cards for Students

Selasa, 01 Ogos 2017 00:00

- Terbuka kepada semua pelajar dari pelbagai peringkat (Primary, Secondary, College and University).
- Diskaun 50% bagi setiap perjalanan menggunakan LRT RapidKL, Monorail, BRT (Bus Rapid Transit) dan perkhidmatan Sunway Line.

Muaturun syarat dan borang pendaftaran :

Kebolehpasaran Utama

Jumaat, 21 April 2017 00:00

Selamat datang ke Pusat Kebolehpasaran Graduan

Pusat Kebolehpasaran Graduan berwibawa dan komited dalam meningkatkan imej dan kemahiran graduan UPSI dalam kalangan syarikat-syarikat tempatan dan antarabangsa mengikut keperluan industri.

Buletin PIMPIN Edisi 4 : TAHUN 2016

Jumaat, 21 April 2017 00:00

Kesukarelawan, Keusahawanan Kukuh Kebolehpasaran

Kaunseling Utama

Jumaat, 07 April 2017 00:00

Selamat datang ke Unit Kaunseling

Kami menyediakan perkhidmatan kaunseling dan bimbingan kepada pelajar dan kakitangan universiti yang meliputi sesi individu dan kelompok.

UKLK Utama

Selamat datang ke Unit Kediaman Luar Kampus

Selain urusan pentadbiran dan kemudahan penginapan pelajar, kami juga menyediakan kemudahan penginapan bagi agensi kerajaan dan swasta bagi program-program anjuran Universiti.

KHAR Utama

Selamat datang ke Kolej Harun Aminurrashid